Automaatkäigukastiõli

Neste Oil tooted on usaldusväärsed sõiduautode omanikele. õlide sortiment on väljatöötatud kasutamiseks põhjala karmides tingimustes ja on tuntud oma suurepärastele määrdeomadustele. Tehnika käivitamine ja ekspluateerimine põhjala oludes esitab kasutatavatele määrdeainetele hoopis rangemaid nõudmisi võrreldes näiteks Kesk või Lõuna-Euroopa tingimustega.

AUTOMAATKÄIGUKASTIÕLI – NESTE ATF MULTI

Täissünteetiline automaatkäigukasti transmissioonõli. Tagab suure jõudluse kaasaegsetes automaatkäigukastides, mis nõuavad vastavust viimasele GM Dexron spetsifikatsioonile. Transmissioonõli Neste ATF Multi sobib kasutamiseks euroopa ja aasia riikides valmistatud sõiduautode ja busside automaatkäigukastides. Eriti soovitatav BMW, Chrysler, Ford, Honda, KIA, Hyndai, MB, Mitsubishi, Nissan, Infiniti, Subaru, Toyota ja Lexus sõidukitele. Soovitatav kasutada roolivõimendites,

hüdraulilistes süsteemides ja vanemate põlvkondade automaatkäigukastides, kus nõutakse Dexron või Mercon spetsifikatsioonile vastavat transmissioonivedelikku.

 Hind: 4.07 eur/l

rsz_automatic

AUTOMAATKÄIGUKASTIÕLI  – NESTE ATF-X

Viskoossusindeks 183
Hangumistemperatuur  -51

Sünteetiline automaatkäigukastiõli, mille kvaliteet vastab GM ning Fordi uusimatele klassifikatsioonidele. Kasutamiseks kõigis General Motorsi sõidukites ja Fordi uuemates mudelites.

Hind: 2,88 eur/l

atf-x_1l
Hindadele lisandub käibemaks 20%